Лексингтон бенд одушевио Бањалучане

Глас Српске
Лексингтон бенд одушевио Бањалучане

"Лексингтон бенд" наступио је за Дан заљубљених у Спортској дворани "Борик" у Бањалуци, а многобројни фанови дошли су да уживају у концерту шармантних момака.

Момци из бенда још једном су показали да њихови концерти сваки пут забиљеже рекордну посјећеност, те су изласком на сцену изазвали овације и вриску, првенствено женског дијела популације. Већ при првим тактовима пјесме "У срце ударај", којом су почели наступ, настала је журка какву су сви дуго прижељкивали.

Хитови "Добро да није неко веће зло", "Пијане усне", "Ма сретно", па све до пјесама са новог албума "Балканска правила", довели су до опште еуфорије. Увијек расположени и задужени за сјајну атмосферу момци из "Лексингтона" нису публици дозволили ни на тренутак да одмори, те су је цијело вече држали расположену на ногама.

Сјајан концерт и феноменална атмосфера потрајала је до дубоко у ноћ, а да је провод  заиста био незабораван говоре и презадовољна лица публике, која је препуна утисака напустила концерт "Лексингтон бенда" у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана