Ledi Gaga zbog bolesti otkazala turneju

Srna
Ledi Gaga zbog bolesti otkazala turneju

Popularna pjevačica Ledi Gaga je u narednim sedmicama trebalo da nastupi u mnogim gradovima širom svijeta, ali je zbog lošeg zdravstvenog stanja i nesnosnog bola otkazala ostatak turneje.

Gaga se obratila svima u vidu otvorenog pisma, a obožavaoci su joj uputili brojne poruke podrške da prebrodi loš period.

- Uvijek sam bila iskrena u vezi sa svojim fizičkim i mentalnim zdravstvenim tegobama. Godinama tragam za uzrokom problema. Komplikovano je i teško objasniti, ali se trudimo da dokučimo o čemu je riječ. Kad budem ojačala i budem spremna ispričaću svoju priču detaljnije. Planiram da se zauzmem za to svim srcem, ne samo da bih podigla svijest ljudi, već da utičem na ispitivanje problema zbog svih onih koji pate kao ja. Želim da promijenim stvari - napisala je Gaga.

Razočarana je što ljudi na društvenim mrežama misle da je ona dramatična i da izigravam žrtvu da bi prekinula turneju.

- Da me poznajete kako treba, znali biste koliko je to daleko od istine. Ja sam borac. Hronični bolovi me sprečavaju da vodim normalan život. Isto tako me sprečavaju da radim ono što volim najviše na svijetu - da nastupam za svoje fanove - dodala je pjevačica.

Raduje se budućim koncertima, ali sada, kaže, mora da bude sa ljekarima ne bi li postala jaka i nastupala još 60 godina, ako ne i više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana