Lažnom dojavom o bombi odgodili koncert Aleksandre Prijović u Bijeljini

nezavisne.com
Lažnom dojavom o bombi odgodili koncert Aleksandre Prijović u Bijeljini

Bijeljina - Baš u momentima kada se pjevačica Aleksandra Prijović pripremala da uzme mikrofon i izađe na binu u krcatom svečanom salonu "Moskva" u Etno selu Stanišići, neko se, sticajem okolnosti, baš na 1. april, neslano našalio i dojavio da je u tom objektu postavljena bomba.

To je "Nezavisnim" potvrdilo više izvora, koji ističu da je potom nastup buduće snahe Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića nakratko prolongiran.

"Ne, nije bilo panike jer smo svi odmah znali da je u pitanju lažna dojava o bombi", priča za "Nezavisne" izvor upućen u detalje ovog incidenta.

Dodaje da je policija na mjesto događaja izašla jako brzo, te ekspresno utvrdila da je dojava bila lažna.

"Aleksandra je potom počela pjevati i brzo je zagrijala publiku, odnosno atmosferu u salonu dovela do usijanja. Lažna dojava o bombi nikom nije uspjela pokvariti raspoloženje", zaključuje sagovornik "Nezavisnih".

Iz Policijske uprave Bijeljina saopšteno je da su 1. aprila, u 23 časa, postupili po prijavi da je u svečanom salonu "Moskva", u Etno selu Stanišići, postavljena eksplozivna naprava.

"Odmah po zaprimljenoj prijavi evakuisana su sva lica i izvršen je protiv-diverzioni pregled objekta. Tim pregledom i uviđajem utvrđeno je da se radi o lažnoj prijavi. Policajci preduzimaju mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti prijave", saopšteno je iz bijeljinske policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana