Курир: Данијел Крејг стигао у Београд, снима новог “Бонда”?

Танјуг
Курир: Данијел Крејг стигао у Београд, снима новог “Бонда”?

Београд - Британски глумац Данијел Крејг стигао је у Београд, преноси “Курир” и наводи да је разлог највјероватније снимање 25. наставка о агенту 007, у чијој улози ће се Крејг наћи посљедњи пут.

Лист спекулише да је могуће да је идеја да се Џејмс Бонд врати у земљу одакле је и потекао и да у њој оконча свој живот, имајући у виду да је Ијану Флемингу инспирација за тај лик био српски агент Душан Попов, који је једно вријеме и живио у Београду. Међу могућим разлозима због којих је Крејг дошао у српску престоницу “Курир” наводи тражење локације за серију “Purity”, затим за филм “The Creed of Violenece”, али наводи да је највjероватније одлучено да се нови “Бонд” снима у нашој земљи.

Лист подсjећа да је када је сниман претходни наставак британски Дејли мејл најавио снимање у Србији, али се то није догодило.

Крејг је прошле године потврдио да ће играти у још једном филму о тајном агенту Џејсму Бонду, али је нагласио да ће то дефинитивно бити и његово посљедње појављивање у тој улози.

“Да ли ће Данијел Крејг завршити каријеру Бонда и посљедњи пут обући смокинг агента 007 управо на улицама наше престонице, остаје да сазнамо до лета, када је планирано и снимање филма”, закључује “Курир''.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана