Културна акција “БУКА! САДА!” у априлу: Звијезде у улози ди-џејева

Глас Српске
Културна акција “БУКА! САДА!” у априлу: Звијезде у улози ди-џејева

Након прошлогодишњег, распродатог “БУКА!” издања, које је оставило неизбрисив траг у новијој историји алтернативне сцене, ова музичка манифестација биће поновљена 13. априла у просторијама КПГТ-а под називом “БУКА! САДА!”.

За “БУКА! САДА!” грамофонима, на чак три бине, у цијелом КПГТ-у, смјењиваће се Миле Кекин (Хладно пиво), Иван Новак (Laibach), Зоран Костић Цане (Партибрејкерси, Шкртице), Др Поп (Атхеист Рап), Маја Цветковић (Е-Play), Којот (Horsman Coyote, Eyesburn) и још неки.

Када је ријеч о музици коју ће пуштати 13. априла, Др Поп из бенда “Atheist Rap” рекао је да ће се потрудити да пушта своје, али и фаворите публике. 

- Веома ми је важно да будем део журке “БУКА! САДА!”, део сјајне екипе колега и колегиница. Пуштаћу своје и, надам се, фаворите публике. Можете очекивати “Rich kids on LSD”, “Bad Brains”, “Рутс”, “Gang of Four”, NOFY, “Kawasaki 2P”, ТБФ, Војко В, “Новембар” и још доста тога. Радујем се “БУЦИ!”, већ сада - казао је Др Поп. 

Маја Цветковић из бенда “Е-Play” је казала да музику не пушта често и да ће бити интересантно.

- Интересантно ми је што сам позвана да пуштам музику, јер то не радим често. Фокусираћу се на ритмове који су за мене били револуционарни - “Prodigy”, “Propellerheads”, “Chemical Brothers” и други - истакла је Цветковићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана