Kristalna kiša pokorila svijet

Željka Kokot
Kristalna kiša pokorila svijet

Formula za uspjeh je spoj ljijepe haljine i energije žene koja je nosi pa je i "Kristalna kiša" dizajnirana kako bi istakala ljepotu Isidore Borovčanin, mis BiH, ali i njenu ženstvenost i snagu.

Istakla je ovo za "Glas Srpske" dizajnerka Modne kuće "Carmen line" Orijana Stojić-Bosnić, koja je dodala da je na veliko zadovoljstvo, dizajnirala haljinu za Isidoru Borovčanin.

- Da bi haljina bila zapažena važna je žena koja je nosi. Isidora je mlada, harizmatična i prefinjena, žena izražene individualnosti i seksepila. Upravo to me je inspirisalo te sam, nakon upoznavanja sa najljepšom djevojkom u BiH, kreirala avangardnu i glamuroznu toaletu u kojoj je izgledala kao ledena kraljica - kaže mlada banjalučka dizajnerka.

Sa ponosom govori o uspješnoj trinaestogodišnjoj saradnji Modne kuće  "Carmen line" sa Direkcijom za izbor mis BiH za mis svijeta i Agencijom "ABC Models", te ističe da su svih ovih godina njihove haljine bile u top pet haljina na izboru za mis svijeta

- Velika je čast, a ujedno i odgovornost, biti dio jedne takve prestižne modne manifestacije. Ponosna sam i na cijeli naš tim, jer svake godine nadmašimo sva očekivanja. Naši uspjesi mjere se oduševljenjem javnosti u regionu kao i izrazito visokim ocjenama svjetskih modnih kritičara - kaže Stojić-Bosnićeva.

Dodaje da je za svaki od 20 dana koliko traje takmičenje, Isidora nosila posebno osmišljen autfit sa potpisom modne kuće "Carmen line".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana