Концерт Робија Вилијамса у Србији зависе од цијене улазница

Танјуг
Концерт Робија Вилијамса у Србији зависе од цијене улазница

Београд - Организатори концерта Робија Вилијамса интензивно раде на томе да могући наступ у Београду чувеног пјевача има најниже цијене улазница на његовој турнеји.

Како Танјуг сазнаје из извора блиских организацији концерта, ових дана интензивно преговарају са менаџментом Робија Вилијамса којима су предочили да просјечна цијена улазнице на европској турнеји од више од 100 евра премашује куповну моћ овдашње публике.

Будући да је немогуће спуштати продукцијски квалитет концерта организатори су тражили да цијене улазница у Србији буду најниже на цијелој турнеји.

Одговор менаџмента Робија Вилијамса се очекује ове недјеље, након чега ће јавност бити упозната са детаљима и коначним исходом, потврдио је Танјугу извор из организације потенцијалног концерта на Ушћу.

Најнижа цијена улазнице у Риму је 61, док је у оближној Будимпешти 65 евра. За концерт Робија Вилијамса у Паризу неопходно је издвојити најмање 72 евра док у Њемачкој и Аустрији најјефтиније улазнице почињу већ од 90 евра.

Када се у обзир узму и боља мјеста, просјечна цијена улазнице на турнеји "Let Me Entertain You" креће се око 100 евра.

За актуелну турнеју Робија Вилијамса "Гуардиан" оцјењује да је једна је од најбољих на свјетској сцени у текућој деценији.

"Ако неко ове године пружа више забаве од Робија Вилијамса, уз спремност да се на концерт преда публици до краја, вољели бисмо да то видимо", наводи тај лист.

Робин Вилијамс је рођен 1974, а каријеру је почео са 16 година у поп бенду "Тake That". Са тим бендом снимио је три албума, а 1995. напушта састав како би се посветио соло каријери.

Први соло албум "Life thru a Lens " објављен је 1997. године са кога инстант хитови постају "Lazy Days", "Angels" и "Let Me Entertain You". Од тада је објавио још девет студијских албума.

Своје посљедње издање "Under The Radar Volume Волуме 1" објавио је прошле године, а састоји се од демо снимака, Б-страна и раритета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана