Konačno otkrila kakav je u krevetu: On zna šta mi treba

Agencije
Konačno otkrila kakav je u krevetu: On zna šta mi treba

Glumica Anđelina Džoli otkrila je utiske tokom snimanja vrućih scena sa svojim suprugom, holivudskim glumcem Bredom Pitom.

Anđelina Džoli nedavno je završila režiranje i snimanje svog trećeg filma "By the Sea", a u jednom intervjuu odlučila je da otkrije kako je izgledalo snimanje seksi scena sa Bred Pitom.

"Mi smo na snimanju filma bili potpuno druge osobe, tako da nije bilo teško. Želeli smo da eksperimentišemo, tako da smo namjerno donosili smijele odluke. Jednostavno smo željeli da budemo umjetnici i glumimo. Uostalom, on već vrlo dobro zna šta mi je potrebno. Oduvek je znao", izjavila je Anđelina.

U središtu radnje filma nalazi se par koji prolazi kroz bračne poteškoće, a kako već zna da će fanovi porediti film sa njenim privatnim životom, Anđelina je unapred pripremila odgovor: "Da, proveli smo medeni mjesec igrajući par čiji je brak u katastrofalnom stanju. Sigurna sam da bi neki psihoterapeut cio dan proveo analizirajući filmove koje sam odlučila da snimim. Ali, prošlo je 10 godina od kako smo Bred i ja posljednji put radili zajedno, tako da mislim da je sada pravo vrijeme da to ponovimo."

Tridesetdevetogodišnja glumica u posljednje vrijeme je zauzeta promovisanjem svog najnovijeg filma "Unbroken".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana