Kiki: Kajli Minog trebalo da pjeva Romale romali

Agencije
Kiki: Kajli Minog trebalo da pjeva Romale romali

Zoran Kiki Lesendrić, čija je pjesma "Romale romali", koju je snimila Ana Nikolić, prije nekoliko godina zamalo završila na albumu Kajli Minog, priznaje da mu je žao što saradnja sa australijskom pop zvijezdom nije ostvarena te otkriva zašto mu njen producent nije dao šansu.

- Imam prijatelja koji je sarađivao sa Kajli i on je hteo da ona snimi "Romale romali". Ona je čak uradila i demo snimak koji mi je ostao u lepoj uspomeni, ali njen producent je hteo da ona tada uradi manje komercijalni album od prethodnih, tako da do naše saradnje na kraju nije došlo - ispričao je Kiki.

On je otkrio i da mu je bivši ministar ekonomije Mlađan Dinkić, koji mu je prijatelj iz rane mladosti, dragocjen saradnik.

- Mlađu znam još dok je bio u bendu "Haralampije" osamdesetih. Veoma je talentovan za muziku i vredan, stalno me tera da završim pesme na vreme, a sa druge strane, on je od mene naučio da je nekada bolje usporiti tempo. Upoznao me je sa ljudima iz ruskog "Univerzala" sa kojima sada sarađujem. Ubedio me je da na novi album "Pilota" uvrstim i akustičnu gitaru i harmoniku. Posebno sam ponosan na našu stariju pesmu "Budi tu kad padne sneg", za koju je muziku radio Mlađa, a tekst Đorđe Balašević - kazao je Kiki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana