Kejti Peri: Australijanci, stidite se

Agencije
Kejti Peri: Australijanci, stidite se

Američka pop zvijezda Kejti Peri osula je paljbu po australijskim paparacima na Tviteru, te bila prilično oštra kada je rekla da bi mediji u toj zemlji trebalo da se stide svoje kulture.

Pred 60 miliona pratilaca na društvenim mrežama Kejti Peri je napisala dugačak status u kom je rekla sve najgore o australijskim paparacima i medijima.

"Australijska štampo: Treba da se stidite svojih paparaca i kulture. Vaši paparaci nemaju ni poštovanje, ni integritet i karakter. Nisu humani! Pratili su me dok sam šetala plažom, molila sam i molila da me ostave na miru i puste me da uživam na miru. Mnogi ljudi su čak stali i molili ih da me ostave na miru. Oni su mi se smijali u lice i nastavljali da me fotografišu", napisala je.

Peri piše da su oni čak željeli da se nagode s njom, te joj predložili da je nakon nekoliko fotki u kupaćem ostave na miru.

"To je potpuno pervezno i odvratno ponašanje koje ne bi smjelo da se toleriše!", napisala je, a kasnije i objavila fotografije paparaca koji su je maltretirali.

Inače, pjevačica se u Australiji nalazi na svjetskoj turneji Prismatic, a nastupa u 23 grada do sredine decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana