Кастел чека љубитеље мотора и добре забаве

Јасмина Перишић
Кастел чека љубитеље мотора и добре забаве

Први мото-фестивал "Мото Фест Бањалука 2017" окупиће 26. и 27. маја на тврђави Кастел љубитеље мотора и добре забаве из више од десет земаља.

Фестивал ће 26. маја у 12 часова отворити градоначелник Бањалуке Игор Радојичић, а богат музички програм, на којем ће наступити позната имена музичке сцене, те сајам мотора свјетских брендова, догађај су који ће памтити регион, тврде организатори.

Предсједник Мото-клуба "Стршљен" Бањалука Синиша Праштало, каже да је то својеврсна промоција мотоциклизма и туристичке понуде града.

- Ријеч је о првом мото-сајму у БиХ, гдје ће доћи највећи свјетски брендови као што су "харли дејвидсон", "дукати", "мото гуци", "јамаха", "хонда", "сузуки". Биће то два дана добре забаве на Кастелу, а у музичком дијелу на двије бине наступиће десет бендова. Публику ће забављати групе "Ван Гог", "Психомодо  поп", најбољи домаћи, те трибјут бендови "Екатарина Велика", "Азра", "Атеист реп" и "Ритам Нереда" – рекао је Праштало.

Истакао је да очекују око 10.000 посјетилаца дневно, те око 2.000 бајкера из региона.

- Напоменуо бих да је фестивал хуманитарног карактера, а одлучили смо се да помогнемо удружењу породица са четворо и више дјеце "4 +". Из тог разлога ћемо нашим гостима уприличити и хуманитарну томболу са вриједним наградама - истакао је Праштало.

Додао је да су карте за овај мото-фестивал у продаји испред робне куће "Боска", те да је за бајкере улаз бесплатан.

- Карте за госте коштају симболичне три марке за дневни улазак који траје до 18 часова. За вечерњи концертни дио карта кошта  пет марака, док је дводневна карта осам марака - казао је Праштало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана