Karl Koks stiže na “Egzit”

Glas Srpske
Karl Koks stiže na “Egzit”

Najpopularniji di-džej svih vremena, a za mnoge i simbol ove profesije, veliki Karl Koks, odazvao se pozivu obožavalaca i potvrdio dolazak na legendarnu Dens arenu narednog ljeta.

Zahvaljujući njemu, energija idućeg “Egzita” biće visoka od samog starta, jer publiku već prvog dana očekuje specijalni, tročasovni set do najranijih jutarnjih časova.

- Biće ovo ujedno i obeležavanje desetogodišnjice čuvenog nastupa iz 2009. godine, koji se ubraja među najveće žurke u istoriji elektronske muzike, navedeno je saopštenju organizatora festivala i dodato da je i sam Koks potvrdio da je za njega to bilo jedno od najboljih iskustava.

Kako je rekao tada, na Dens areni se mora nastupati punim srcem.

- Novac ne može da kupi taj osjećaj, ovdje moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi i to je zaista posebno kod “Egzita” - naveo je Koks.

Povratku ovog velikana na “Egzit” prethodila je uzbudljiva zajednička akcija organizatora i njegovih brojnih obožavalaca.

Nakon što je objavljeno da je apsolutni pobjednik godišnje ankete u kojoj je publika “Egzita” sa svih krajeva planete izabrala koga želi da vidi na Dens areni, prošle nedjelje na svim zvaničnim kanalima “Egzita” objavljen je video u kojem su organizatori pozvali “kralja Karla” da se vrati na tvrđavu, u šta su se odmah uključili i mnogobrojni fanovi koji su podijelili video, pozivajući ovu živu ikonu za miks pultom da se vrati pred “najeksplozivniju publiku”, kako ju je lično nazvao u jednom od brojnih intervjua gdje je govorio o “Egzitu”.

Potvrda za njegov nastup na zvanično najboljem evropskom festivalu stigla je od njega lično, a on sam je poslije prve evropske titule prorekao da će “Egzit” dobiti još jednu, dvije ili tri takve nagrade u budućnost, što se i ostvarilo.

Karl Koks već decenijama važi za jednog od najtraženijih di-džejeva svijeta, a poslije petnaest sezona njegovih legendarnih “Revolušn” žurki na Ibici, 2016. godine je “Spejs” napustio kao osoba koja je od njega napravila jedan od najvećih klubova na svijetu, poslije čega je Koks nezvanično krunisan kao kralj ovog jedinstvenog ostrva.

“Egzit” festival će biti održan od 4. do 7. jula 2019. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana