Још три дана до великог концерта Здравка Чолића у Бањалуци

Глас Српске
Још три дана до великог концерта Здравка Чолића у Бањалуци

Све је спремно за предстојећи, велики концерт једне од највећих регионалних музичких звијезда, Здравка Чолића, који ће након 7 година бити одржан у Бањалуци, и то 31. маја на бањалучкој Тврђави Кастел са почетком у 20 часова.

Захваљујући великом интересовању публике из цијелог региона, остало је још мало времена да осигурате своје мјесто на концерту за памћење.

Продаја карата обара све рекорде, а карте су у продаји путем продајног система www.kupikartu.ba ,у агенцији „Star Travel” – Јеврејска 6, Бањалука, на бањалучком Тргу Крајине и у TC „Mercator Borik”.

Капије Тврђаве Кастел у петак, 31. маја, биће отворене већ од 18 часова, а како би хиљаде посјетилаца обезбиједило своје мјесто на вријеме, те како би безбједносне процедуре биле благовремено испоштоване.

Улаз на концерт биће отворен на главном улазу тврђаве – улаз од бањалучке „Тржнице”, док ће улаз за све оне који су обезбиједили VIP улазнице бити отворен код ресторана „Казамат.”

Током седмице, организатор концерта ће у Бањалуци организовати подјелу мапе Тврђаве Кастел, док ће све информације бити доступне и путем званичних налога на друштвеним мрежама и на www.startravel.ba

 

Организатор концерта је агенција „Star Travel”, а пријатељ концерта „Нова банка а.д. Бањалука”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана