Joksimović otkazao koncert u Mostaru

Avaz.ba
Joksimović otkazao koncert u Mostaru

Mostar - Željko Joksimović otkazao je koncert u Mostaru koji je sutra trebao biti održan u okviru proslave obilježavanja 10 godina od obnavljanja Starog mosta.

U saopštenju za javnost stoji da mu je poziv za nastup na proslavi obilježavanja 10 godina od obnavljanja mosta u Mostaru bio jedan od najdražih u karijeri. 

Sa velikim uzbuđenjem cijela muzička ekipa i prateći vokali su se pripremali danima, spremni da projekt "Balkan Bazar" izvedu na najbolji način u čarobnom ambijentu.

- Nažalost, u posljednjih 48 sati čak troje muzičara je zbog zdravstvenog stanja moralo otkazati gostovanje i put. Time je onemogućen naš nastup kojem smo se zaista posebno radovali.

Naš tim je donio odluku da ne nastupimo jer u ovako kratkom roku nismo uspjeli da nađemo zamjene, iako smo se svi zajedno, pa čak i članovi benda koji su se razboljeli, u tome jako trudili - izjavio je Joksimović, prenosi Avaz.

Pjevač iz Srbije ističe kako se nada novoj prilici.

- Mostar je poseban grad i vjerujemo da ćemo prvom prilikom sve ono što smo pripremili na kraju i izvesti pred divnom publikom koja je to, svakako, zaslužila - dodaje Joksimović.

Inače, za ovaj koncert vladalo je veliko zanimanje publike i zasigurno će biti razočarana viješću o njegovom odgađanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana