Јоксимовић отказао концерт у Мостару

Avaz.ba
Јоксимовић отказао концерт у Мостару

Мостар - Жељко Јоксимовић отказао је концерт у Мостару који је сутра требао бити одржан у оквиру прославе обиљежавања 10 година од обнављања Старог моста.

У саопштењу за јавност стоји да му је позив за наступ на прослави обиљежавања 10 година од обнављања моста у Мостару био један од најдражих у каријери. 

Са великим узбуђењем цијела музичка екипа и пратећи вокали су се припремали данима, спремни да пројект "Балкан Базар" изведу на најбољи начин у чаробном амбијенту.

- Нажалост, у посљедњих 48 сати чак троје музичара је због здравственог стања морало отказати гостовање и пут. Тиме је онемогућен наш наступ којем смо се заиста посебно радовали.

Наш тим је донио одлуку да не наступимо јер у овако кратком року нисмо успјели да нађемо замјене, иако смо се сви заједно, па чак и чланови бенда који су се разбољели, у томе јако трудили - изјавио је Јоксимовић, преноси Аваз.

Пјевач из Србије истиче како се нада новој прилици.

- Мостар је посебан град и вјерујемо да ћемо првом приликом све оно што смо припремили на крају и извести пред дивном публиком која је то, свакако, заслужила - додаје Јоксимовић.

Иначе, за овај концерт владало је велико занимање публике и засигурно ће бити разочарана вијешћу о његовом одгађању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана