Јелена на Кастелу испунила обећање

Свјетлана Ђуричић
Јелена на Кастелу испунила обећање

Популарна српска поп пјевачица Јелена Томашевић одржала је у уторак увече солистички концерт на бањалучкој тврђави Кастел у пратњи новосадског “Биг бенда”.

Концерт, чији је организатор била агенција “Стар травел”, окупио је многобројну бањалучку публику, а посјетиоци су дошли и из других градова Републике Српске и ФБиХ. Многобројну публику музичарка је поздравила пјесмом “Панта реи”. Потом су услиједиле нумере “Мед и жаока”, “Кошава” те пјесма “Јутро”, а усхићена публика пјевала је са својом омиљеном пјевачицом њене највеће хитове.

Јелена Томашевић је поручила публици да је срећна што је свој концерт одржала управо на тврђави Кастел, за коју је вежу посебне успомене док је била пратећи вокал другим музичарима. Иначе, ово је Јеленин први солистички концерт на Кастелу, а прошле године наступила је у Банском двору у Бањалуци. У публици је у првим редовима било много малишана који су плесали и пјевали Јеленине хитове.

Јелена је својим обожаваоцима испунила раније дато обећање. Наиме, она је прије концерта изјавила да посјетиоце очекује угодно изненађење. Тада је истакла да на својим концертима воли да публику обрадује неким изненађењем. Пјевачица, која се још као дјевојчица веома успјешно бавила соло пјевањем у КУД “Абрашевић”, публику је обрадовала бисерима изворне музике, као што су: “Где си било, јаре моје”, “Ђелем, ђелем” те “Еј, драги, божурове сади”. Посебан печат концерту дао је и наступ бањалучког вокалног састава “Мама вокс”, који је отпјевао хит “Анотхер брицк ин тхе њалл” групе “Пинк Флојд”.

Иначе, Јелена долази из музичке породице, мада јој се родитељи не баве музиком професионално. За себе каже да је таленат за пјевање наслиједила од оца, али дјелимично и од мајке. Њен рођени брат Дарко Томашевић такође одлично пјева, има свој бенд у Крагујевцу, а некада су заједно наступали по кафићима и клубовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана