Јелена Томашевић: Остварила ми се жеља да наступам на Кастелу

nezavisne.com
Јелена Томашевић: Остварила ми се жеља да наступам на Кастелу

Позната поп пјевачица Јелена Томашевић најавила је свој концерт на бањалучкој тврђави Кастел, који ће бити одржан 28. јуна од 20 часова.

Славна пјевачица ће пред бањалучком публиком наступити заједно са новосадским “Биг бендом”.

“Част ми је што ћу први пут имати солистички концерт на Кастелу, и то је један од мојих омиљених простора. Ту сам наступала као пратећи вокал са Владом Георгијевим 2004. године и касније 2007. године сам наступала заједно са Жељком Јоксимовићем, и од тада имам велику жељу да на том месту одржим свој солистички концерт. Тако да верујем да ово неће бити само задовољство публике, него и моје велико задовољство”, истакла је Томашевићева.

Пјевачица је најавила да ће с њом на бини бити и новосадски “Биг бенд”, са којим слави јубилеј - 10 година сарадње, те истиче да је то права музичка посластица.

“Верујем да публика нема толико прилика да слуша и гледа овакве концерте где је толики број музичара на сцени. Што се тиче самог репертоара, биће ту нумере са првог и другог албума, биће и неколико синглова, а спремили смо и једно велико музичко изненађење јер ће с нама наступити деца из хора 'Mama vox', тако да се радујем што ће се младе наде и нови таленти придружити мени и бенду на бини”, истакла је Томашевићева.

Пјевачица је додала да ће осим стандардног репертоара бањалучкој публици представити и неколико изворних пјесама које ће одсвирати за своју душу, али и на задовољство свих Бањалучана на концерту.

“Ја заиста мислим да је музика једно велико поље где се може пуно експериментисати. Тако да сам се ја на другом албуму поигравала са модернијим ритмовима, али не може свака песма да се изводи са 'Биг бендом'. Имам и један одељак који изводим само са основним бендом, тако да, видећу у будућности, можда то и буде најава за нешто ново”, нагласила је Томашевићева.

Што се тиче нових пјесма, популарна пјевачица додаје да ће публика ускоро моћи премијерно да чује нови сингл.

“Ускоро излази нова песма под називом 'Добро јутро, љубави' и то је један прави летњи хит у модернијем аранжману и верујем да ће се допасти публици”, додала је она.

Карте за наступ Јелене Томашевић са новосадским “Биг бендом” су у продаји по цијени од 15 КМ. Карте се могу набавити у просторијама “Стар Травел” агенције, која је организатор овог концерта, као и испред робне куће “Боска”.

Организатори су истакли да карте које су у продаји су за сједећа мјеста, те да ће у случају потребе пустити у продају и карте за стајање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана