Јелена Карлеуша гола у споту VIDEO

Курир
Јелена Карлеуша гола у споту VIDEO

Спот за нову пјесму 'Со' српска пјевачица Јелена Карлеуша снимила је гола у кревету. Четири сата прије ње, Северина је премијерно објавила спот за 'Италиану'.

Спотом за свој нови сингл 'Со' турбо-фолк пјевачица је хтјела показати како изгледа жена која је, како каже у пјесми, 'лијепа као Бог', пише Ало.

Гола Јелена Карлеуша (34) у споту се изазовно извија на кревету. Показала је стражњицу и груди, а у једном тренутку могла јој се видјети и брадавица.

Тоеком гостовања у емисији 'Тачно у подне', у којој је спот и премијерно приказан, пјевачица је поздравила супруга Душка Тошића који је тренутно у Турској. Изјавила је како ће он тим путем први пут видјети како се забављала током позирања. Недавно је открила да јој је супруг полудио када је видио да је њена гола стражњица преплавила медије.

Четири сата раније од ње, Северина је објавила спот за свој хит 'Италиана'.

- Кад неко за мјесец дана има пет милиона прегледа на YouTubeu, а знамо о коме је ријеч, јасно је да је то немогуће. Једино ја могу тако нешто постићи - изјавила је Карлеуша у емисији.

Према писању српског Курира, пјевачица је мислила на Северину која је, након промоције 'Италиане' током финалне вечери шоуа 'Survivor', након мјесец дана имала девет милиона кликова.

- Кад год најавим нешто своје, све колегице почну исти дан најављивати неке пројекте - рекла је.

Пјевачица је спот премијерно приказала истог дана као и Северина за 'Италиану'. Дан прије објаве спота Карлеуша се нашалила на друштвеној мрежи.

- Драга Севе, опрости, ипак нећу сутра пустити спот. Нисам нешто стигла завршити. Али кад си већ најавила за сутра, ти пусти свој - написала је пјевачица и додала да се само шали.

- Опустите се мало. Зезам Северину. Сутра је наравно премијера - написала је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана