Ilić: Banjalučki koncert biće za pamćenje

Danijela Stokanić
Ilić: Banjalučki koncert biće za pamćenje

Očekujem da će na koncert doći veliki broj publike, koji je ovaj put humanitarnog karaktera, jer tome prilazimo čista srca i duše i mirne savesti, kako bismo pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Rekao je ovo za "Glas Srpske" legendarni pjevač narodne muzike Miroslav Ilić najavljujući koncert u Banjaluci, koji je zakazan za 31. avgust u vodenom parku "Akvana" u Banjaluci sa početkom u 21 čas, u organizaciji agencije "PopEvent".

Biće ovo prilika da banjalučka publika nakon dvije godine uživa u neprolaznim hitovima ovog vrsnog izvođača.

Na repertoaru "slavuja iz Mrčajevaca" naći će se "Jesen sedamdeset i neke", "Pozdravi je pozdravi", "Jedan dan života", "Božanstvena ženo", "Tebi", "Voleću te do kraja života", "Pitaš majko kako je" i druge.

- Sigurno se na koncertu neću štedeti, daću sve od sebe da publika bude zadovoljna. A koncert ću verovatno započeti pesmom koju svi vole, a to je "Još te nešto čini izuzetnom" - dodao je Ilić.

Legenda narodne muzike kaže da je presrećan što je pjevao i na svadbi srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji inače njegov veliki obožavalac.

-  Za mene je bila velika čast i privilegija pevati na Noletovoj svadbi. Bilo je fenomenalno i veselo, ali sve umereno i bez ikakvog ludiranja i ekscentričnosti. Bila je to divna vesela, porodična svadba - otkrio je Ilić.

Veliki solistički koncert Miroslava Ilića u Banjaluci bio planiran za 8. avgust, ali zbog tehničkih problema odgođen za nedjelju, 31. avgust. Cijena ulaznice umjesto najavljenih 10, biće pet maraka. Prihod od ulaznica će biti usmjeren u humanitarne svrhe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana