Холивудска глумица нестала прије 32 године и никада је више нико није видио

Агенције
Холивудска глумица нестала прије 32 године и никада је више нико није видио

Уз каријеру модела Тами Лин Леперт је почела да гради и холивудску каријеру, а онда се на једној забави десило нешто што нико није могао да схвати.

 

Тами Лин Леперт била је модел и глумица. Већ као дјевојчица је почела да се бави модом и учествовала је у преко 300 избора за љепоту. Уз каријеру модела почела је да гради и глумачку каријеру. Појавила се у неколико филмова од којих је најзапаженији био "Scarface" с Ал Паћином.

На једној забави 1982. године догодило се нешто што нико није могао да схвати. Тами је почела да показује знакове параноје, постајала је насилна. Такво понашање поновило се током снимања филма "Scarface". Снимајући врло бруталну сцену Тами је доживjела нервни слом и постала је хистерична од самог погледа на вjештачку крв. Након те епизоде, неко вријеме провела на психијатрији. Опоравила се и напустила болницу.

Тог 6. јула 1983. пријатељ ју је возио од куће њених родитеља. Током вожње је дошло до свађе. Изашла је из аутомобила и више је нико никада није видио. Занимљиво је да полиција никада није њеног пријатеља, који ју је посљедњи видио, сматрала за осумњиченог иако је њена мајка изјавила да јој је Тами признала да га се плашила.

На почетку истраге полиција је сумњала да је Тами једноставно побјегла, али временом су се појавиле бројне друге теорије. Једна теорија укључује серијског убицу Кристофера Вајлдера који је убијао младе манекенке, а убиства су се догађала баш у вријеме Таминог нестанка. Други сматрају да је Тами убијена јер је знала за прање новца и продају дроге у холивудским круговима.

Ни једна од тих теорија никада није потврђена, а Тами се, након 32 године, и даље води као нестала особа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана