Glumica pod istim krovom živi sa dečkom i ljubavnikom

Glumica pod istim krovom živi sa dečkom i ljubavnikom 18.02.2018 08:59 | Agencija

Britanska glumica Tilda Svinton ne krije svoje zamršene emotivne odnose. Ona je već 29 godina u vezi sa Džonom Birneom, ali je to ne sprečava da bude u otvorenoj vezi sa slikarom Sandrom Kopom. Njih troje, zajedno sa Tildinom djecom, sada žive pod istim krovom.

Pedesetsedmogodišnja glumica Tilda Svinton pažnju osvaja svojim neobičnim izgledom, ali i životom. Osim što nosi garderobu svoje djece, i izjašnjava se kao Škotkinja, ona je u paralelnoj vezi sa dva muškarca – vanbračnim supurgom Džonom Birneom i ljubavnikom Sandrom Kopom.


Sa Džonom Birneom je u vezi od 1989., a s obzirom da je od nje stariji čak 21 godinu, nije se mnogo iznenadio kada mu je na setu filma "Letopisi Narnije" 2004. godine priznala da se zaljubila u mlađanog slikara.

Uprkos tome, Tilda i Džone Birne nastavili su da žive zajedno u škotskom gradiću Nairnu, zajedno sa sa blizancima, ali i glumičnim novim dečkom Sandrom Kopom, koji je oko 20 godina mlađi od TIlde.

Kako kaže, Sandro joj je prvo bio ljubavnik, ali neobičan trojac odlično se slaže pa dio godine svo troje dijele isti krov.

"Džon je fenomenalan otac. Obožavam ga i uživam u tome što se zajedno brinemo za našu djecu. Živimo zajedno i ostaćemo bliski do kraja života, ali po svijetu putujem sa Sandrom, s kojim sam u vezi već tri godine. Zaista je nevjerovatno koliko smo svo troje bliski", izjavila je glumica svojevremeno.

Tilda otkiva da je i dalje emotivno vezana za svoju prvu ljubav, a ovakva vrsta zajednice odlično funkcioniše.

"I dalje volim Džona, ali zaljubila sam se i u Sandra pa je ovo bilo jedino razumno riješenje. To što sam dio godine sa Sandrom ne znači da moram da prekinem život sa ocem svoje djece. Svi smo jedna porodica", pohvalila se Tilda.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica