Глумица под истим кровом живи са дечком и љубавником

Глумица под истим кровом живи са дечком и љубавником 18.02.2018 08:59 | Агенција

Британска глумица Тилда Свинтон не крије своје замршене емотивне односе. Она је већ 29 година у вези са Џоном Бирнеом, али је то не спречава да буде у отвореној вези са сликаром Сандром Копом. Њих троје, заједно са Тилдином дјецом, сада живе под истим кровом.

Педесетседмогодишња глумица Тилда Свинтон пажњу осваја својим необичним изгледом, али и животом. Осим што носи гардеробу своје дјеце, и изјашњава се као Шкоткиња, она је у паралелној вези са два мушкарца – ванбрачним супургом Џоном Бирнеом и љубавником Сандром Копом.


Са Џоном Бирнеом је у вези од 1989., а с обзиром да је од ње старији чак 21 годину, није се много изненадио када му је на сету филма "Летописи Нарније" 2004. године признала да се заљубила у млађаног сликара.

Упркос томе, Тилда и Џоне Бирне наставили су да живе заједно у шкотском градићу Наирну, заједно са са близанцима, али и глумичним новим дечком Сандром Копом, који је око 20 година млађи од ТИлде.

Како каже, Сандро јој је прво био љубавник, али необичан тројац одлично се слаже па дио године сво троје дијеле исти кров.

"Џон је феноменалан отац. Обожавам га и уживам у томе што се заједно бринемо за нашу дјецу. Живимо заједно и остаћемо блиски до краја живота, али по свијету путујем са Сандром, с којим сам у вези већ три године. Заиста је невјероватно колико смо сво троје блиски", изјавила је глумица својевремено.

Тилда откива да је и даље емотивно везана за своју прву љубав, а оваква врста заједнице одлично функционише.

"И даље волим Џона, али заљубила сам се и у Сандра па је ово било једино разумно ријешење. То што сам дио године са Сандром не значи да морам да прекинем живот са оцем своје дјеце. Сви смо једна породица", похвалила се Тилда.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица