Гитариста Ирие ФМ избачен из бенда: Мучио голубове и хвалио се на Инстаграму

Агенције
Гитариста Ирие ФМ избачен из бенда: Мучио голубове и хвалио се на Инстаграму

Београдски бенд ИриеФМ саопштио је да је отпустио гитаристу Николу Спасића због окрутности према животињама, коју је подијелио са пратиоцима на друштвеним мрежама претходних дана.

Спасић је на Инстаграму, у низу “сторија”, објавио да је на његову терасу слетила голубица и направила гнијездо, а затим снијела јаја. Написао је и како му терасу годинама опсједају голубови и прљају је, а да их је “млада мама” растјеривала чувајући своја јаја. Потом је објавио да је јаја скувао и вратио у гнијездо, уз поруку голубици “са'ће дјеца”.

Овај чин видјели су многи пратиоци на друштвеним мрежама и осудили га најоштрије, а на мети критика нашао се и сам бенд.

“С обзиром на то да се тон, идеја и сам чин, ни по ком основу не слажу са начелима бенда, као ни музиком коју у оквиру бенда ириеФМ стварам, овом приликом вас обавјештавам да сам одлучио да, као шеф, фронтмен и аутор комплетног идејног аспекта бенда, нашег актуелног гитаристу искључим из даљег рада”, написао је, између осталог, у име бенда Вукашин Марковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана