Gaga održala posljednji artRAVE koncert

Agencije
Gaga održala posljednji artRAVE koncert

Ledi Gaga je počastila sve fanove živim prenosom posljednjeg 80. koncerta "artRAVE" turneje koja je sinoć okončana u Parizu. Završnica turneje koju je posjetilo više od milion ljudi je bila u njenom stilu nezaboravna.

Osim što je promijenila čak sedam perika i desetak neobičnih kostima u roku od dva i po sata, Gaga je uspjela ono što vjerovatno niko do sada nije: pjevala je pop, rok, rep i džez, neumorno izvodila zahtjevne koreografije, svirala gitaru i klavir. Najveće ovacije su uslijedile nakon što je štiklama, a potom i zubima svirala gitaru jednog od članova benda.

Ali, to nije sve, osim izvođenja cjelokupnog repertoara sa novog albuma i velikog broja starih hitova, Gaga je čitala pisma fanova, izvodila ih na scenu i davala im savjete, uzimala pivo od njih koje je potom konzumirala na sceni i polivala ih njime.

- Nadam se da nikada nećete zaboraviti ove trenutke koje smo podijelili zajedno. Ove dane u kojima smo slikali jedni drugima po licima i nazivali se monstrumima i kada smo cijele noći pričali o ljubavi, muzici, toleranciji i umjetnosti - poručila je Gaga kroz suze svojim "malim monstrumima", a zatim se obratila svom dečku Tejloru Kiniju znajući da je gleda putem interneta.

- Dragi, vraćam se kući! - poručila je na kraju Gaga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana