“Franc Ferdinand” stiže na OK fest

Radmila Đević
“Franc Ferdinand” stiže na OK fest

Nacionalni park “Sutjeska” će još jednom, šestu godinu zaredom, biti mjesto odličnog provoda, druženja i zabave, uz muziku i prirodu. Kombinacija čiste prirode i fenomenalne muzike već godinama čini provjereno magičnu atmosferu na Nektar OK festu, koji će biti održan u NP “Sutjeska”, na Tjentištu, od 12. do 14. jula.

Magični ambijent će i ove godine zaokupiti tri festivalske bine: Jägermaister mejn stejdž,  Sensation OK stejdž i OK summer stejdž.

Škotski bend “Franc Ferdinand”, jedan od najkvalitetnijih svjetskih bendova, nastupiće ove godine na glavnoj bini festivala. Svi ljubitelji benda imaće priliku da čuju dobro poznate hitove, kao što su “Take Me Out”, “Can`t Stop Feeling”, “Do You Want To”, “Walk Away “, ali i pjesme sa njegovog posljednjeg albuma, koji je objavio početkom prošle godine, “Always Ascending”.

Osim benda “Franc Ferdinand”, na ovoj bini će nastupiti miljenici regionalne publike, “Dubioza kolektiv”, ali i nekoliko sjajnih izvođača iz regiona koji će prvi put nastupiti na Tjentištu - “Goblini”, Nele Karajlić, “Brkovi”, Edo Maajka, “Partibrejkers”, “Pips, Chips & Videoclips” i “Helem nejse”.

Festivalska publika, OK kamperi, koji su navikli da koncerti počnu u dnevnoj varijanti, očekuje odličan provod na Sensation OK stejdžu. Ove godine za dnevni program biće zaduženi “Let 3”, “Bjesovi”, Vojko V, Đorđe Miljenović, “Iskaz” i M. O. R. T.

Imena za OK summer stejdž, omiljeno mjesto za provod pored bazena, tek treba da budu najavljena, kao i after partiji u OK kampu.

I ove godine organizatori će se potruditi da publika, osim u bogatom muzičkom programu, uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima kao što su rafting, planinarenje i obilazak jedinstvenih prirodnih ljepota najstarijeg nacionalnog parka u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana