Фестивал 84 на Јахорини од 15. до 18. марта

Глас Српске
Фестивал 84 на Јахорини од 15. до 18. марта

Београд - "Егзит", који је проглашен за најбољи велики европски музички фестивал, организоваће од 15. до 18. марта на Јахорини нови "Фестивал 84", на којем ће наступити неке од најпопуларнијих свјетских и регионалних музичких звијезда.

Из "Егзита" је саопштено да је ријеч о формату зимског музичког фестивала на планини који су све траженији у Европи.


Музичку листу "Фестивала 84" предводе британски дуо "Сигма", а са публиком ће се дружити и клупски хитмејкери Махмут Орхан, Бурак Јетер и многи други.

Први дан Фестивала имаће вечерњу журку загријавања, а наредна два дана биће отворена у пуном капацитету, и у току дана на ски-стази, и током ноћи у монтажном објекту на теренима испред хотела "Бистрица", али и на другим затвореним локацијама.

Посљедњег дана биће организована журка затварања, којом ће и званично бити затворена зимска сезона у Олимпијском центру "Јахорина".

Програм овог фестивала креира се према формули "два плус два", коришћеној и за изразито успјешни "Си стар" фестивал у Умагу.

У саопштењу се истиче да ће нови фестивал, судећи према темпу продаје улазница, већ од прве године бити један од највећих тог типа на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана