Фанови “Осветника” траже помоћ од НАСА и Илона Маска

Агенције
Фанови “Осветника” траже помоћ од НАСА и Илона Маска

Четврти наставак филмске верзије “Марвеловог” стрип серијала “Осветници” недавно је добио свој први трејлер. Фанови се још “опорављају” од онога што су видјели у трејлеру. Тако је дио њих на “Твитеру” покренуо апел да НАСА и Илон Маск “спасе” Тонија Старка из свемира.

Мрачни трејлер дао је фановима “Осветника” преглед дешавања након што су њихови јунаци изгубили Таноса у такозваном Вјечном рату. Капетан Америка тако више нема браду, а Тони Старк се бори у свемиру, док му понестаје хране и кисеоника.

Такође није јасно да ли је Небула са њим или није.

Ипак, мораћемо да сачекамо мај 2019. године да сазнамо да ли ће Старк бити спасен. У међувремену, вјерни фанови досјетили су се једне идеје - они су се за сваки случај обратили НАСА и компанији “Спејс икс” Илона Маска, да би обезбиједили да се њихов јунак безбједно врати на Земљу.

- НАСА, молим вас пошаљите спасилачки тим по Тонија Старка. Мој момак умире тамо - један је од коментара на “Твитеру”.

- Нестао је човјек Тони Старк, познатији као Ајрон мен или Роберт Дауни. Он је на броду “Милано” са дјевојком Небулом. Остао је без хране и воде прије пет дана, не знамо колико дуго ће преживјети. Примили смо поруку јуче - рекао је један твитераш.

Филм, који ће премијерно бити приказан 3. маја 2019. године, носи наслов “Авегнерс: Ендгаме” и представља директан наставак овогодишњег блокбастера “Авенгерс: Инфинитџ њар”.

Режију филма потписују браћа Ентони и Џо Русо, по сценарију који су написали Кристофер Маркус и Стивен Мекфили.

Улоге тумаче Роберт Дауни Џуниор, Крис Хемсворт, Марк Руфало, Крис Еванс, Скарлет Јохансон, Бенедикт Камбербач, Дон Чедл, Том Холанд и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана