Ево колико стварно порно-глумице зарађују

Агенције
Ево колико стварно порно-глумице зарађују

Судећи према Дену Милеру, ексклузивном диркетору магазина XBIZ скоро 250 жена које се називају моделима професионално раде у порно-индустрији и снимају између 100 и 150 сцена годишње.

Према ријечима стручњака популарнија глумица снима око 10 пута мјесечно, а ево и колико су оне плаћене за то.

Наиме, за сцену двије дјевојке глумице добију по 800 долара, око хиљаду долара слиједи им за сцену хетеросексуалног секса, док 1.200 долара бивају плаћене за сцену аналног секса, а преко четири хиљаде за сцене дупле пенетрације.

Ипак, у ово се уграђује проценат њиховог агента који износи 10 до 15 одсто укупне зараде. Иако нико од агената порно-глумица није хтио да открије колико годишње зарађује претпоставља се да је то сума од 250 хиљада долара годишње.

Што се самих глумица тиче, њихов приход не долази само од снимања сцена у филмовима већ и многих других активности везаних за порно-индустрију.

Џена Џејмсон која је постала легитимна звијезда захваљујући порно-индустрији до недавно је зарађивала 30 милиона долара годишње, али само један дио тога је долазио заправо од снимања филмова. Џена је наплаћивала своја појављивања на телевизијама, журкама, сајмовима еротике, а била је заштитно лице неколико брендова који производе сексуалне играчке и помагала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана