Evo kako izgleda kada poznata pjevačica odgaja troje dece

Agencije
Evo kako izgleda kada poznata pjevačica odgaja troje dece

Gven Stefani je izjavila da su njena djeca vrlo pametna i preslatka, ali priznaje da postoje trenuci kada potpuno podivljaju...

 “Postane ludnica… Svi znaju da između 4 i 8 popodne nastaje potpuni haos. To je ludi period u našem domu. Prije neki dan vozili smo se kući i prošli pored motela. Pomislila sam – kako bi bilo lijepo da odem i ja u jedan, i nestanem iz svog života. Ali ne, stvarno su divni”, navodi poznata pjevačica.

Gven sa suprugom, muzičarem Gavinom Rosdejlom, ima troje djece – osmogodišnjeg Kingstona, šestogodišnju Zumu i devetomesječnog Apola. Njih dvoje vjenčali su se prije 12 godina i Gven kaže da je njihov brak, uprkos brojnim glasinama, i dalje skladan.

“Isto kao kod drugih ljudi, i kod nas ima perioda kada nije sve kako treba, ali divno je to što poslije toliko godina mi i dalje možemo da se zabavljamo. Kad god otputuje negdje zbog koncerta, osjećam se veoma čudno. Lepo je imati slobodu, ali mi strašno nedostaje”, objasnila je pjevačica.

Njen novi singl "Spark the Fire" pušten je nedavno u prodaju, a naći će se i na trećem solo albumu koji izlazi u decembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana