Entoni zlostavljao Džej Lo

Agencije
Entoni zlostavljao Džej Lo

Da li je psihičko nasilje bio glavni razlog što je Dženifer Lopez napustila supruga Marka Entonija? Pjevačica je više o razvodu otkrila u memoarima "Prava ljubav".

Četrdesetpetogodišnja Dženifer se u svojim memoarima prisjetila dana kada je shvatila da je njen brak gotov, kao i misli koje su joj tada bile u glavi. 

Pjevačica se tog jula 2011. godine nalazila na snimanju, a par dana prije je slavila sedmu godišnjicu braka. Njeni blizanci Maks i Ema su uživali u srećnom djetinjstvu, a najnoviji singl "On the Floor" je obarao svjetske liste. Iako je sve spolja bilo savršeno, Dženifer je u sebi vodila pravi rat. 

- U jeku straha i panike pogledala sam u Benija i moju mamu i rekla: "Mislim da ne mogu više da budem sa Markom". Čim su te riječi izašle iz mene počela sam da plačem. To je bila stvar koje sam se najviše plašila na svijetu. Pala sam im u zagrljaj i jecala - priznala je pjevačica. 

Dženifer i Mark su javno objavili da se razvode 15. jula 2011. godine. 
- Najteži dan u mom životu - napisala je ona.

Tokom sedmogodišnjeg braka Dženifer nikada nije previše govorila o svojoj vezi, ali je jednom prilikom naglasila da su njih dvoje poput "Sonija i Šer", što je podstaklo spekulacije o njihovom problematičnom odnosu. 

- Muškarac me nikada nije udario, nisam imala podliv ispod oka ili rascijepanu usnu, ali bila sam zlostavljana na druge načine: mentalno, emocionalno, verbalno. Znam kakav je osjećaj kada neko koga voliš postupa prema tebi užasno - osvrnula se Dženifer na prethodne veze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana