Елтон Џон: Боуви није могао да инсценира бољу смрт

Агенције
Елтон Џон: Боуви није могао да инсценира бољу смрт

Елтон Џон дао је опширан интервју за Евенинг Стандард магазин у ком је говорио о својој дугој и успjешној каријери, разговору који је имао са Владимиром Путином и свом 33. албуму који тренутно промовише.

У интервјуу је коментарисао и садашње стање на британским топ листама и своју конкуренцију.

„Има много боље музике данас од оног поп сра*а које можемо чути на Радио 1. Никад нисам волио емисије попут Џ-Фактора и драго ми је што се гасе", рекао је он.

„Па, ја се борим са Дејвидом Боувијем, зар не? Најбоље што се може десити вашем албуму је да умрете. Смрт је врло популарна. Очигледно нико није желио да Дејвид умре, али је невјероватно колико је плоча продао од тада – око два милиона за двије недјеље. И то ЦД-а!"

Оваква изјава од Џона не чуди, ако имамо у виду да су он и покојни Боуви били у свађи посљедњих 40 година.

Њихово, до тада блиско, пријатељство окончало се када је Боуви седамдесетих назвао Елтона "јефтиним рокером" у интервјуу за Rolling Stone.

"Нисам био његов тип особе", рекао је Елтон који је раније изјављивао да Боувија сматра "помало одвратним". "Ипак, тако достојанствен начин да оде… Знао сам да је имао срчани удар на бини у Берлину прије неколико година, али нисам знао за рак. Знајте ово: Боуви није могао да инсценира бољу смрт. Отишао је са стилом".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана