Ejmi pokušala da se ubije sa 10 godina

Agencije
Ejmi pokušala da se ubije sa 10 godina

Odnos tragično preminule pjevačice, Ejmi Vajnhaus i njenog oca opisan je u šokantnoj knjizi, čiji naslov još uvijek nije poznat...

Kada je Mič Vajnhaus, napustio Ejmi i njenu majku zbog druge žene pjevačica je pokušala da se ubije, tvrdi se u knjizi koju je pisao veoma blizak izvor.

Pokojna pjevačica bila je toliko depresivna zbog razvoda roditelja da je vrlo brzo počela da puši marihuanu, pije tablete i samopovređuje se.

“Možda je izgledala kao da je to ne potresa previše, ali kada ju je otac napustio zbog druge žene ona je bila iznevjerena. Sa deset godina je već probala prvi džoint, a u očima nekih ljudi tada je već počelo njeno uništavanje”, kaže bliski prijatelj.

U knjizi se opisuje i pjevačicina burna veza sa bivšim mužem Blejkom, koji je takođe bio zavisnik od droga. Naime, Ejmi je voljela da bude u takvoj vezi a često mu je prijetila da će se ubiti ako je ostavi.

“Ejmi je bila navučena na opasnost. Radije bi bila u vezi sa nasilnikom zbog drame koju takva veza nosi. Takva je bila, ponekada potpuno luda”

Ova knjiga navodi još i da je Ejmina želja bila da bude član “kluba 27”, muzičkih legendi koje su preminule u 27. godini, što se nažalost i ostvarilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana