Ејми покушала да се убије са 10 година

Агенције
Ејми покушала да се убије са 10 година

Однос трагично преминуле пjевачице, Ејми Вајнхаус и њеног оца описан је у шокантној књизи, чији наслов још увijек није познат...

Када је Мич Вајнхаус, напустио Ејми и њену мајку због друге жене пjевачица је покушала да се убије, тврди се у књизи коју је писао веома близак извор.

Покојна пjевачица била је толико депресивна због развода родитеља да је врло брзо почела да пуши марихуану, пије таблете и самоповређује се.

“Можда је изгледала као да је то не потреса превише, али када ју је отац напустио због друге жене она је била изневjерена. Са десет година је већ пробала први џоинт, а у очима неких људи тада је већ почело њено уништавање”, каже блиски пријатељ.

У књизи се описује и пjевачицина бурна веза са бившим мужем Блејком, који је такође био зависник од дрога. Наиме, Ејми је вољела да буде у таквој вези а често му је пријетила да ће се убити ако је остави.

“Ејми је била навучена на опасност. Радије би била у вези са насилником због драме коју таква веза носи. Таква је била, понекада потпуно луда”

Ова књига наводи још и да је Ејмина жеља била да буде члан “клуба 27”, музичких легенди које су преминуле у 27. години, што се нажалост и остварило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана