Џорџ Мајкл је извршио самоубиство, успјело му је из петог пута”

Агенције
Џорџ Мајкл је извршио самоубиство, успјело му је из петог пута”

Након тврдњи да је Џорџ Мајкл преминуо природном смрћу, бивши дечко Џорџа Мајкла Фади Фаваз открива да је поп звијезда 25. децембра 2016. самом себи одузео живот.

Џорџ Мајкл је преминуо у свом дому у 54. години живота, на Божић по Грегоријанском календару 2016. године.


Британска полиција је одмах саопштила да до смрти није дошло под сумњивим околностима, а у марту 2017. саопштено је да чувени пјевач у свом дому преминуо због срчаних проблема и масне дегенерације јетре.

Међутим, у електронским порукама које су наводно достављене британском магазину Сан Фади Фавез, бивши Џорџов дечко са којим је био четири године у вези- тврди да је пјевач умро на Бадње вече након петог покушаја самоубиства.

“Уморан сам од људи који ме питају шта се десило тог Божића. Па, да вам кажем... Џорџ је умро на рођендан своје мајке, па би то могао да буде одговор. Да не помињем да је пет пута покушао да се убије. Мислим да је све то важно да се зна”, казао је Фади новинарима.

Џорџова мајка Лесли Харисон је рођена 24. децембра 1938, а умрла је од рака 1997. године. Фадијеве наводне и-мејл поруке, које је прослиједио британском медију, откривају да је Мајкл када су га пронашли већ 24 сата био мртав. Фади је пронашао његово тијело на божићно јутро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана