Džiboni obećao uživanje za sve generacije

Glas Srpske
Džiboni obećao uživanje za sve generacije

Regionalna muzička zvijezda Zlatan Stipišić Džiboni razgaliće srca Banjalučana, 8. juna na tvrđavi Kastel, a juče se obratio novinarima u Kamenoj kući na mjestu gdje će održati svoj koncert i najavio još jedno muzičko uživanje svih generacija.

Koncert za koji vlada veliko interesovanje i već se traži karta više, organizuje “OK tim” u partnerstvu sa “Koka-kolom”.

Džiboni je naglasio da s nestrpljenjem iščekuje koncert i da Banjaluka ima osjećaj za dobru svirku. Vjeruje u sjajnu atmosferu, kao i prethodna dva nastupa, 2011. i 2014. godine.

- Na posljednjem koncertu bila je kiša, ali je svima ostao u sjajnom sjećanju po nezaboravnoj atmosferi. Tada sam dobio upalu pluća, ali nikad mi nije bilo krivo zbog toga, to je uspomena. Drag mi je bio i onaj prvi koncert u Banjaluci. A, daćemo sve od sebe da tako bude i 8. juna - kazao je Džiboni.

Pozitivan odnos sa publikom nešto je što nema alternativu, jer upravo dobre reakcije kreću odatle, poručuje Džiboni i dodaje da nastup u četiri zida ne može predstaviti zadovoljstvo kao otvorena scena.

- Sve bez pozitivnog odnosa sa publikom i ljudima je uzaludno. Ne pravim često koncerte, ali kada nastupam, maksimalno se posvetim tome i idem bez kalkulacija - kazao je Džiboni i dodao da prednost daje albumima u odnosu na singlove.

On je dodao i da danas muzika generalno ide u nekom drugom pravcu, pa da često pregledi i objave ne govore dovoljno o kvalitetu pjesme ili albuma.

- To mi tipkanje nikako nije jasno, izađu ozbiljni albumi, pa ima tri miliona pregleda, a neki što pjevaju po kafanama imaju 40 miliona pregleda, tako da to nije realno ni mjerodavno - istakao je Džiboni i pozvao sve da dođu i uživaju 8. juna zajedno.

Organizatori su poručili da će u slučaju vremenskih nepogoda, koncert biti odgođen za 9. jun na istom mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana