Џибони на тјентишту 7. јула

М. В.
Џибони на тјентишту 7. јула

Велика регионална звијезда Златан Стипишић Џибони ове године долази на “ОК фест” на Тјентишту, а посјетиоци овог фестивала у наступу бриљантног сплитског кантаутора уживаће друге фестивалске вечери, 7. јула.

Џибони је подијелио очекивања од овог наступа, те искористио прилику да публику позове да заједно уживају у НП “Сутјеска”. Пјевач је поручио да се цијела његова екипа весели наступу на Тјентишту и обећао оно што је на његовим наступима у ствари и загарантовано.

- Биће супер!!! - кратко је рекао Џибони.

За одличну атмосферу исте вечери на Тјентишту уз Џибонија ће се побринути Џинкси и “Лету штуке”. Загријавање другог фестивалског дана у дневној варијанти препуштено је програму “Back to roots” који на “ОК Summer stage” доносе: ДЈ Умбо и Аудио ИнФунктион. За највјернију фестивалску публику ОК кампере стајања нема, јер наставак слиједи на Сенсатион ОК стагеу уз “Атеист реп” и “Обојени програм”. По завршетку вечерњег програма на Ј⌂гермеистер маин стагеу враћају се у камп, гдје их до свитања чека одлична забава на ОК афтер партију уз Гилета - ЕЛ оргазам и Mika the Kawiar.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана