Џибони: Хитови у новом “одијелу” гарантују пектакл на Кастелу

Милош Васиљевић
Џибони: Хитови у новом “одијелу” гарантују пектакл на Кастелу

Нове пјесме, које су се догодиле у посљедње четири године, у комбинацији са старим које су сада добиле неко ново значење и ново “одијело”, одјекиваће на мом концерту, рекао је Златан Стипишић Џибони, којег бањалучка, али и публика из региона с нестрпљењем ишчекује на тврђави Кастел 8. јуна.

- Имао сам албум “Фамилија”, који људи јако воле и публика ће сигурно уживати у пјесмама са тог албума - рекао је Џибони, седмицу пред дуго најављивани концерт.

Џибони најављује још једну одличну свирку и незаборавно дружење, а његово треће издање у највећем граду РС биће посебно јер сада долази у проширеном саставу.

Он наглашава да ће доћи добар дио оних који су и раније били, али вјерује и у нову публику. По његовим ријечима, Бањалука осјећа добре вибрације, којих ни овај пут неће недостајати.

- Не могу наговорити људе да дођу, једино онима који се одлуче да дођу 8. јуна на Кастел могу захвалити на томе. Мислим да ће људи који су већ били на мојим претходним концертима у Бањалуци жељети да дођу опет - казао је Џибони.

Да је Џибони велика регионална звијезда осјећа се на сваком ћошку града јер се броје дани до концерта, који организује ОК тим у партнерством са “Кока-Колом”.

Улазнице по цијени од 20 КМ још су у продаји и могу се купити на продајним мјестима на Тргу Крајине, као и путем продајног система купикарту.ба.

Деценијске хитове овог сплитског кантаутора који не знају за границе, прије свега “Чиниш праву ствар”, “Либар”, “Не одустајем” и многе друге публика ће чути на великој сцени тврђаве Кастел 8. јуна од 21 час, док ће улаз бити отворен сат раније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана