Džiboni 8. juna na Kastelu

Glas Srpske
Džiboni 8. juna na Kastelu

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Zlatan Stipišić Džiboni održaće osmog juna koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Posljednji put Banjalučani su u koncertu ovog briljantnog autora, pjesnika i pjevača uživali prije četiri godine. Organizator koncerta "OK tim" u partnerstvu sa "Koka-Kolom" prvi put spektakl Džibonija donosi na jedan od najljepših koncertnih prostora u Banjaluci, tvrđavu Kastel.

Svi fanovi i ljubitelji ove velike zvijezde koji njegovu karijeru prate kroz njegove hitove: "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Temper", "Libar", "Žeđam", "Ovo mi je škola", "Svi moji punti kad se zbroje", "Mirakul" i brojni drugi, zasigurno sa nestrpljenjem nakon dugo vremena iščekuju ovaj koncert.

Za očekivanje je da će se i ovog puta za spektakl osmog juna na tvrđavi Kastel tražiti karta više.  Ovaj autor koji je na muzičkoj sceni prisutan više od 30 godina najpoznatiji je kao kantautor i pjevač čiji su veliki hitovi pokorili region.

Kombinacija roka i popa u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te fenomenalni tekstovi u kojima na hiljade obožavalaca pronalazi sebe, našli su put do srca mnogih i učinili Džibonija istinskom zvijezdom.

Ulaznice za koncert u Banjaluci su u prodaji od sutra putem prodajnog sistema kupikartu.ba. U startu prodaje biće pušten ograničen broj ulaznica po cijeni od 15 KM, kao i 30 KM za one koji žele da u koncertu uživaju iz VIP zone. Ulaznice će u prodaji biti dostupne i na Trgu Krajine. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana