Džiboni 8. juna na Kastelu

Džiboni 8. juna na Kastelu 17.04.2018 11:00 | Glas Srpske

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Zlatan Stipišić Džiboni održaće osmog juna koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Posljednji put Banjalučani su u koncertu ovog briljantnog autora, pjesnika i pjevača uživali prije četiri godine. Organizator koncerta "OK tim" u partnerstvu sa "Koka-Kolom" prvi put spektakl Džibonija donosi na jedan od najljepših koncertnih prostora u Banjaluci, tvrđavu Kastel.

Svi fanovi i ljubitelji ove velike zvijezde koji njegovu karijeru prate kroz njegove hitove: "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Temper", "Libar", "Žeđam", "Ovo mi je škola", "Svi moji punti kad se zbroje", "Mirakul" i brojni drugi, zasigurno sa nestrpljenjem nakon dugo vremena iščekuju ovaj koncert.

Za očekivanje je da će se i ovog puta za spektakl osmog juna na tvrđavi Kastel tražiti karta više.  Ovaj autor koji je na muzičkoj sceni prisutan više od 30 godina najpoznatiji je kao kantautor i pjevač čiji su veliki hitovi pokorili region.

Kombinacija roka i popa u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te fenomenalni tekstovi u kojima na hiljade obožavalaca pronalazi sebe, našli su put do srca mnogih i učinili Džibonija istinskom zvijezdom.

Ulaznice za koncert u Banjaluci su u prodaji od sutra putem prodajnog sistema kupikartu.ba. U startu prodaje biće pušten ograničen broj ulaznica po cijeni od 15 KM, kao i 30 KM za one koji žele da u koncertu uživaju iz VIP zone. Ulaznice će u prodaji biti dostupne i na Trgu Krajine. © Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica