Џибони 8. јуна на Кастелу

Глас Српске
Џибони 8. јуна на Кастелу

Једна од највећих регионалних звијезда Златан Стипишић Џибони одржаће осмог јуна концерт на бањалучкој тврђави Кастел.

Посљедњи пут Бањалучани су у концерту овог бриљантног аутора, пјесника и пјевача уживали прије четири године. Организатор концерта "ОК тим" у партнерству са "Кока-Колом" први пут спектакл Џибонија доноси на један од најљепших концертних простора у Бањалуци, тврђаву Кастел.

Сви фанови и љубитељи ове велике звијезде који његову каријеру прате кроз његове хитове: "Посољени зрак и разливена тинта", "Темпер", "Либар", "Жеђам", "Ово ми је школа", "Сви моји пунти кад се зброје", "Миракул" и бројни други, засигурно са нестрпљењем након дуго времена ишчекују овај концерт.

За очекивање је да ће се и овог пута за спектакл осмог јуна на тврђави Кастел тражити карта више.  Овај аутор који је на музичкој сцени присутан више од 30 година најпознатији је као кантаутор и пјевач чији су велики хитови покорили регион.

Комбинација рока и попа у његовим пјесмама коју прати медитеранска нота, те феноменални текстови у којима на хиљаде обожавалаца проналази себе, нашли су пут до срца многих и учинили Џибонија истинском звијездом.

Улазнице за концерт у Бањалуци су у продаји од сутра путем продајног система купикарту.ба. У старту продаје биће пуштен ограничен број улазница по цијени од 15 КМ, као и 30 КМ за оне који желе да у концерту уживају из ВИП зоне. Улазнице ће у продаји бити доступне и на Тргу Крајине. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана