Дуго је чувала је тајну, која ју је на крају коштала живота VIDEO

Дуго је чувала је тајну, која ју је на крају коштала живота VIDEO 19.06.2018 04:18 | Глас Српске

Пјевачица Витни Хјустон је, за само неколико година, стигла са врха свјетске музичке сцене до самог дна, а зависност од дроге ју је коштала живота. Преминула је у хотелској соби прије нешто више од шест година.

Удавила се у кади, а у њеном организму пронађени су трагови јаких таблета и кокаина. Многи су за њен пад кривили њеног бившег мужа Бобија Брауна, који ју је и навукао на дрогу, а касније и злостављао.


Међутим, у новом документарном филму о животу познате пјевачице изнијети су неки шокантни детаљи. Редатељ Кевин Мекдоналд у филму наводи да је Витни у дјетињству сексуално злостављала рођака.

У питању је била Ди Ди Ворвик, рођака њене мајке која је често чувала Витни и њеног брата Герија, кад је њихова мајка Сиси била на турнејама. Та тајна и трауме које је злостављање проузроковало били су главни разлози њене зависности.

То је у филму "Витни" испричала пјевачицина тетка и помоћница Мери Џонс.

"Погледала ме је у очи и рекла: 'Мери, злостављали су ме кад сам била мала. Али то није био мушкарац - то је била жена.' Молила ме да не кажем њеној мајци јер је вјеровала да би она постала агресивна кад би сазнала о коме се ради", рекла је Џонс.

Витни је плакала док је то причала, а све то касније је потврдио и Витнин брат Гери. Злостављање се, наводно, дешавало када је Витни имала између 7 и 9 година.

Наводна злостављачица Ди Ди Ворвик је преминула 2008. године.

Витни није могла да се помири са тим, због чега се плашила за своју ћерку Боби Кристину. Због тога ју је, наводно, увијек са собом водила на турнеје - да њој неко не би учинио исто.

Већина саговорника аутора документарца слаже се да је Витни била бисексуалка. Са 18 година је отишла од куће да би апочела музичку каријеру.

Живјела је са пријатељицом Робин Крафорд, која је касније постала њена асистенткиња. Прича се да су њих две годинама биле у тајној вези. Витни ју је отпустила кад је Робин затражила да бира између ње и Бобија Брауна.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица