Друга ноћ Нектар ОК Фест-а кулминирала позитивном енергијом и емоцијама

nezavisne.com
Друга ноћ Нектар ОК Фест-а кулминирала позитивном енергијом и емоцијама

Фестивалска еуфорија и прекрасни амбијент Тјентишта и други дан Нектар ОК Феста су измамили многим посјетитиоцима осмијех на лице. Сенсатион ОК Стаге током другог дана угостио је Обојени Програм и Атеист Рап, који су измамили људе из шатора и најавили ноћ за памћење.

“Природа је овдје дивна и свака част кад може да се организује нешто на оваквом мјесту. Ја сам одушевљен, ми смо наступали већ на ОК фесту. Овдје је толико лијепо да нисмо могли да одолимо а да не дођемо и ове године”“рекли су нам чланови Атеист Репа.

Спектакл на Jägermaister Main Stage су започели Jinxi, које је публика поздравила с одушевљењем, те раздрмала уз неке од највећих хитова овог аутентичног бенда.

“Нисам никад била овдје и не бих дошла да нисмо учесници овог лијепог фестивала. Доста је тешко доћи овдје, и онда вас дочека овако један прекрасан природни амбијент. Ово стварно изгледа феноменално. Чујем да је овдје публика дошла са свих страна свијета, у сред смо ничега, има нас много, и ово је један посебан догађај”  рекла је Јадранка Иваниш Jаjа, пјевачица бенда Јinx.

Након њих на бини су се појавиле Лету Штуке, који су и раније наступали на нашем фестивалу, те пуни енергије и емоције бацили публику у транс стиховима Дине Шарана. Сјајна екипа која је у међувремену доживјела благу трансформацију, када је на позицију бубњара стигао Амар Чешљар, један од најбољих бубњара регије, који је својим присуством заокружио квалитет бенда и дигао живи звук на љествицу више.

“Њоодстоцк се догодио у природи , нема разлога да и ми немамо нешто овако. Спој природе музике и умјетности је најбољи спој” ријечи су Дине Шарана.

Спектакл и тренутак усијања који су сви чекали, десио се Гибоннијевим изласком на бину. Пјесме попут “Људи, звири и бештимје”, “Чиним праву ствар”, “Не одустајем” и многих други одјекивали су долином Сутјеске на километре, а публика је сваку пјесму испратила дугим громогласним аплаузом.

“Људи. Најдражи су ми људи овдје на Тјентишту. Све је добронамјерно, чак и фамилијарно , то ми се заиста свиђа”, кратко и емотивно је прокоментарисао Гибо.

Врхунац одличне атмосфере и доброг провода доноси и последњи фестивалски дан, коју започињемо на Closing Summer стаге бy: Nebs Jack/Стефан Иванковић/Никола Тодоровић . Тачно у 17:00 селимо се на Сесатион ОК стаге гдје нас очекују Ритам нереда и Ортходоџ целтс. Нешто хладније вечери на Тјентишту сигурно ће расплесати и загријати Елементал, С.А.Р.С. и Рудиментал у финишу фестивалског програма на Јägermeister main stage-у. Последњи фестивалски дан публика ће испратити уз Реми/Елементал и Васила Хаџиманова. Данас се дружимо са Др Нелетом Карајлићем од 14:00 у боОК зони ОК Феста на промоцији његове нове књиге “Солунска 28”.

ОК Фест

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана