Dru Barimor napušta glumu

Agencije
Dru Barimor napušta glumu

Holivudska glumica Dru Barimor progovorila je o svom problematičnom djetinjstvu i odluci da se povuče iz svijeta glume na neko vrijeme.

Glumica koja se pojavila na naslovnoj strani magazina "More"  kaže da ju je upravo teško djetinjstvo učinilo dobrom majkom. 

- Znate li da ja imam osjećaj kao da nisam ni imala roditelje. Upravo iz tih razloga ću ja biti bolji roditelj svojoj djeci. Možda je odlučeno u mladosti da će mi to biti najveća prednost u starijem dobu - kaže tridesetdevetogodišnja glumica. 
Inače, Dru je odrasla pred kamerama, a tinejdžerski period je provela u borbi sa drogom i odlascima na rehabilitaciju, kao i odvajanju od roditelja.

Glumica koja ima dvoje djece sa suprugom Vilom Koplemanom govorila je i o svojoj odluci da se povuče iz svijeta glume. 

- Volim kozmetičku industriju, jer čak i radnim danima mogu da se probudim pored djece, idem na posao, dođem kući, legnem u krevet ranije - imam normalan život. Uzbudljivo je kada moraš da ideš na poslovni put, dok u svijetu glume moraš da si odsutan po nekoliko mjeseci. To trenutno sebi ne mogu da dozvolim. Što više imate obaveza nešto će morati da otpadne ili nećete biti dobar roditelj - priznala je Dru koja je osnivač kompanije "Flower".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana