Din MekDermot: Ja nisam monstrum, ja sam ljudsko biće

Agencije
Din MekDermot: Ja nisam monstrum, ja sam ljudsko biće

Suprug glumice Tori Speling izjavio je da nije ni prvi ni jedini čovjek koji je varao svoju ženu...

Tokom gostovanja u jednoj TV emisiji, Din MekDermot prokomentarisao je svoj brak i trag koji je na njegovom životu ostavila njegova dvodnevna afera od prije godinu dana.

"Kada ste na kasi i odjednom spazite naslov poput ‘Din MekDermot je monstrum’, pomislite ‘ne, ja nisam monstrum, ja sam ljudsko biće koje je zabrljalo’", navodi otac petoro djece koji je trenutno na rehabilitaciji.

"Znam da sam zabrljao, primam pomoć i pokušavam da se iskupim. Ali da me zbog toga okarakterišu kao monstruma ili zlog čovjeka, to je vrlo surovo. Ne radi se uopšte toliko o aferi koliko o mom stanju uma i tome kako sam se tada osjećao, afera je samo došla uzgred", objašnjava Din.

Inače, Tori Speling se zbog upale pluća odnedavno nalazi u bolnici. Din je demantovao navode novinara da se radi o eboli: "Sve je u redu. Svi tabloidi pišu o eboli, ali nije to u pitanju. Emisija koju snimamo vrlo je potresna. Tori naporno radi, pa su je savladali umor i stres. Sada ima bronhitis i sinusitis, ali osoblje bolnice vrlo dobro brine o njoj".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana