Дигла руке: Везе су посљедња ствар о којој размишљам

Агенције
Дигла руке: Везе су посљедња ствар о којој размишљам

Пјевачица Тејлор Свифт открила је да слава и богатство долазе са цијеном...

Популарна пјевачица повезивана је са некима од најпожељнијих мушкараца Холивуда, али иако јој је тек 24 године, изјавила је да је дигла руке од потраге за љубављу.

Она је отворила своју душу за магазин "Вог" и признала да није заинтересована за везе јер је малтене немогуће наћи партнера који би могао да се носи са њеним успјехом и каријером.

"Састанци су посљедња ствар о којој размишљам јер заиста не могу да замислим како би веза могла да функционише, узевши у обзир мој начин живота. Не знам како би било који дечко могао да буде поред своје дјевојке, окружене у сваком тренутку са двадесетак мушкараца са фотоапаратима, знајући да не може да је заштити јер је то живот који је сама одабрала", објашњава Свифт.

"Не видим како би то могло да функционише па зато и не размишљам о томе, а када се укаже нека прилика, бјежим од ње главом без обзира. Знам да мушкарци мисле да би било лијепо да ме упознају, али не вјерујем да су спремни да прихвате све што долази са мном", закључила је лијепа пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана