Ди-џејеви на љетњој бини ОК феста

М. В.
Ди-џејеви на љетњој бини ОК феста

Посјетиоци музичког фестивала "ОК фест" ове године моћи ће да уживају и на љетној бини на базену уз ди-џејеве, саопштили су организатори "Нектар ОК феста".

Раније су објављена имена извођача на главној и бини у кампу, који ће од 6. до 8. јула пети пут бити одржан на Тјентишту, а сада су позната и имена извођача дневног програма тог фестивала, који ће посјетиоце забављати сваки дан од 12 до 17 часова.

Првог дана, 6. јула, наступиће Џи Ед, Феђа Кнајдл и "Форнива". Другог дана, 7. јула, за атмосферу на базену биће задужени ди-џеј Умбо и Аудио инфанкшн, а посљедњег фестивалског дана, 8. јула, Небс Џек, Стефан Иванковић и Никола Тодоровић.

Програм на базену завршава се у 17 часова, када почињу свирке на ОК бини у кампу, гдје ће ове године наступити Лака, "Земља грува", "Атеист реп", "Обојени програм", "Ортодокс Келтс" и "Ритам нереда".

Организатори подсјећају да љетне ноћи на Тјентишту знају бити веома хладне, али да ће се публика моћи добро загријати уз наступе извођача на главној бини на стадиону Националног парка "Сутјеске", гдје ће свирати "Стерео Ем-Си", "Рудиментал", Џибони, Кирил Џајковски, "Хладно пиво", "Џинкс", "Лету штуке", С.А.Р.С. и "Елементал".

- Сва мјеста у хотелском смјештају и у бунгаловима одавно су попуњена, а у понуди су ОК камп пакети по цијенама од 70 КМ, са обезбијеђеним превозом до Тјентишта и 35 КМ без превоза, наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана