Devedesetih je pokrenula revoluciju s oblinama: Kako danas izgleda jedna od najljepših na svijetu?

Agencije
Devedesetih je pokrenula revoluciju s oblinama: Kako danas izgleda jedna od najljepših na svijetu?

Dženifer Lopez je danas napunila 47 godina, vjerovali ili ne. I dan danas ona je jedna od najljepših pjevačica na svijetu, a na pragu je šeste decenije. Ona je prva u svijetu šou-biznisa koja je promovisala obline i veću žensku zadnjicu svrstala u trend.

S obzirom da joj je danas rođendan, prenosimo vam njenu životnu priču.


Džej Lo je rođena u Bronksu, a počela je kao plesačica. Odrasla je u Blekrok aveniji u predgrađu Bronksa Kasl Hil. Njena majka je vaspitačica, a otac David Lopez je informatičar. Oboje su Portorikanci rođeni u Ponsu. Dženifer je u porodici odgajana kao katolkinja. Ima dvije sestre, Lindu i Lesli. Školovala se u katoličkim školama, da bi završila školu za djevojke u Bronksu. Kad je imala 19 godina, sama je plaćala časove plesa.

Kao šesnaestogodišnjakinja imala je malu ulogu u filmu iz 1987. godine „Moja mala djevojčica". Nakon nekoliko mjeseci provedenih na plesnim audicijama, izabrana je da pleše za grupu New Kids on the Block.

Svoj prvi veći posao dobila je sa ulogom „Leteće djevojke" u seriji „U životnim bojama". Godine 1993. se pojavila u spotu Dženet Džekson "That's the Way Love Goes ".

Njena prva glavna uloga je bila u biografskom filmu Selena (1997) za koju je dobila „ALMA nagradu" za najbolju glumicu.

 Što se njene dalje karijere tiče, pretpostavljamo da sve znate, pa prelazimo na privatan život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana