Деведесетих је покренула револуцију с облинама: Како данас изгледа једна од најљепших на свијету?

Агенције
Деведесетих је покренула револуцију с облинама: Како данас изгледа једна од најљепших на свијету?

Џенифер Лопез је данас напунила 47 година, вјеровали или не. И дан данас она је једна од најљепших пјевачица на свијету, а на прагу је шесте деценије. Она је прва у свијету шоу-бизниса која је промовисала облине и већу женску задњицу сврстала у тренд.

С обзиром да јој је данас рођендан, преносимо вам њену животну причу.


Џеј Ло је рођена у Бронксу, а почела је као плесачица. Одрасла је у Блекрок авенији у предграђу Бронкса Касл Хил. Њена мајка је васпитачица, а отац Давид Лопез је информатичар. Обоје су Порториканци рођени у Понсу. Џенифер је у породици одгајана као католкиња. Има двије сестре, Линду и Лесли. Школовала се у католичким школама, да би завршила школу за дјевојке у Бронксу. Кад је имала 19 година, сама је плаћала часове плеса.

Као шеснаестогодишњакиња имала је малу улогу у филму из 1987. године „Моја мала дјевојчица". Након неколико мјесеци проведених на плесним аудицијама, изабрана је да плеше за групу New Kids on the Block.

Свој први већи посао добила је са улогом „Летеће дјевојке" у серији „У животним бојама". Године 1993. се појавила у споту Џенет Џексон "That's the Way Love Goes ".

Њена прва главна улога је била у биографском филму Селена (1997) за коју је добила „АЛМА награду" за најбољу глумицу.

 Што се њене даље каријере тиче, претпостављамо да све знате, па прелазимо на приватан живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана