Демофест номинован за награду за најбољи фестивал у Европи

Глас Српске
Демофест номинован за награду за најбољи фестивал у Европи

Бањалучки "Демофест", највећи фестивал демо бендова на Балкану, номинован је за најпрестижнију фестивалску награду European Festival Awards (ЕФА), и то у главној категорији - као најбољи фестивал у Европи.

Прецизније, "Демофест" је номинован за награду Бест Медиум-Сизед Фестивал, односно за најбољи фестивал средње величине, што се аутоматски одређује на основу посјећености саме манифестације - од 10.000 до 40.000 посјетилаца. Гласање је отворено до 30. новембра на званичном ЕФА сајту, гдје можете оставити глас за "Демофест". Сам процес гласања је веома једноставан и све што вам је потребно је и-мејл адреса, а самим гласањем добијате шансу да освојите карте за сваки фестивал који буде награђен.

- Ово је још једна потврда да наша мисија дуга једну деценију није узалудна, штавише. Заиста смо срећни што "Демофест" ужива овакав углед и афирмацију у европским фестивалским круговима, захваљујући нашој публици која нас безусловно подржава - казала је директорица "Демофеста" Бранкица Јанковић и додала да је сада фокус на 11. издању славног регионалног фестивала демо бендова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана