Da ne dođe do nove drame: Džej Zi i Bijonse se držali podalje od Solanž na MTV VMA

Agencije
Da ne dođe do nove drame: Džej Zi i Bijonse se držali podalje od Solanž na MTV VMA

Posljednji put kada su sestre Nouls viđene zajedno na nekom važnom događaju, Solanž, koja se baš kao i njena mnogo popularnija sestra, Bijonse, bavi pjevanjem, je izazvala incident u liftu sa reperom Džej Zijem.

Sestre Nouls su navodno poslije tog nemilog događaja izgladile odnose rekavši široj javnosti da se takve stvari dešavaju u svim porodicama i da je sasvim normalno da se ljudi svađaju, ali i mire jer su upravo porodica i tradicionalne vrijednosti na prvom mjestu.

Ipak, mediji nisu mogli, a da ne primjate da se Solanž pojavila da dodjeli MTV VMA nagrada sama.

Naime, Solanž je prisustvovala ceremoniji, ali niti je sjedila pored sestre i zeta, niti je prisustvovala sestrinom dvadesetominutnom nastupu kao ni kada je Bijonse primila nagradu.

Kako neki mediji navode nije bilo slučajno što Solanž sjedi daleko od Bijonse i Džej Zija, a neki su čak i prenijeli kako je Solanž imala i zabranu prilaska poznatom paru.

Da poznati par nije htio da brine o eventualnim posaljedicama susreta sa Solanž, govori u prilog i to da su Bijonse i Džej Zi odmah nakon ceremonije otišli kući kako bi izbjegli bilo kakvu mogućnost za novu dramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana