Da li možete da zamislite svijet bez Bitlsa? VIDEO

Agencije
Da li možete da zamislite svijet bez Bitlsa? VIDEO

Zamislite svijet bez Bitlsa. Ili još bolje, zamislite svijet bez Bitlsa u kojem ste vi jedina osoba koja zna da su oni ikada postojali, jedina osoba koja zna za “Hey Jude”, “Let It Be”, “Help”, “She Loves You”, “A Hard Day's Night”, “Yesterday”... Upravo takvu zamisao je Ričard Kertis pretočio u scenario, a Deni Bojl u igrani film.

Dva čuvena britanska filmska autora - Deni Bojl, reditelj “Trejnspotinga” i “Milionera iz blata” i Ričard Kertis, autor “Crne Guje” i mag romantične komedije (“Ustvari ljubav”, “Bridžit Džons”, “Četiri vjenčanja i sahrana”...) - udružili su snage u novom projektu “Yesterday”, sa pregšrt muzike Bitlsa, ali bez Džona, Pola, Džordža i Ringa. Naime, junak filma “Yesterday” Džek Malik (Himeš Patel), jedan sasvim običan momak iz Londona, nakon iznenadnog globalnog nestanka struje i sudara sa gradskim autobusom, postaje jedina osoba na planeti koja zna za Bitlse i njihovu muziku.

Kada uzme gitaru u ruke, i pred prijateljima zapjeva “Yesterday”, svi su oduševljeni i misle da je riječ o pjesmi koju je on napisao. Zahvaljujući hitovima liverpulskih “buba”, Džek ubrzo postaje najveća muzička zvijezda na planeti. No, da li on to zaista zaslužuje?

Dobra muzika i povišeni nivo “šećera” u krvi su zagarantovani, a šta nam još donosi “Yesterday” saznaćemo u junu, za kada je zakazana premijera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana